ZODIAC de musical

Het meest unieke pop-up theater in de Koepel!

Momenteel is de iconische Koepelgevangenis in Breda omgedoopt tot waanzinnig pop-up theater voor de musical van Stichting ZODIAC. ZODIAC de musical vertelt een verhaal waarin duurzaamheid en zorg dragen voor onze aarde centraal staan. De musical geeft een schrikbeeld weer van hoe onze aarde er in 2031 uit zal zien als we niets doen om het te herstellen. “We moeten zuinig zijn op de aarde en elkaar. Dat is iets waar we momenteel dagelijks mee worden geconfronteerd.”

 

Het verhaal wordt vertaald door middel van de twaalf zodiac-signs oftewel sterrenbeelden. De sterrenbeelden sturen de boogschutter naar de aarde om de vier elementen, vuur, aarde, lucht en water terug te vorderen van de mens omdat zij zo slecht met de aarde omgaan. Het is zijn taak om erachter te komen of de planeet nog te redden valt. ZODIAC is een ‘open-eind musical’ wat inhoudt dat de voorstelling bij succes verlengd zal worden.

 

In het midden van de Koepel is een podium gebouwd met draaischijven erin, zodat bezoekers vanuit alle hoeken goed zicht hebben op het toneel. Door middel van grote projectoren op de derde ring van de koepel, kunnen er fantastische projecties op het koepeldak worden afgespeeld. De combinatie tussen de unieke locatie, het sterke verhaal en alle bijzondere techniek, belooft ZODIAC de musical een waar spektakel te worden.

 

De vier tribunes die gebouwd zijn, komen overeen met de vier elementen. In totaal kunnen er 1.400 bezoekers op de tribunes plaatsnemen. Op 1,5 meter zouden er zo’n 730 personen kunnen zitten. Ook worden er drones ingezet die hoog boven de hoofden van de musicalartiesten onder meer een heldere sterrenhemel zullen vormen.

FutureDome Events is niet verantwoordelijk voor alles rondom de kaartverkoop. Heeft u vragen over tijden, tickets en andere praktische zaken? Neem dan contact op met Stichting Zodiac via 0900-1353 of via onderstaande knop.

Jouw bijeenkomst in het pop-up theater van ZODIAC?

De spectaculaire musicalconstructie van ZODIAC de musical, kan op aanvraag worden ingezet op uw zakelijke evenement!

 

Een kant-en-klaar pakket wat ervoor zorgt dat elk event gegarandeerd indruk maakt op de bezoekers. Uitermate geschikt voor beurzen, congressen en symposia. 

Het team van FutureDome Events denkt graag met je mee om een onvergetelijke dag te realiseren. Neem direct contact met ons op: