ZWART_logo de Kapel_transparante achterg

Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

De Kapel (Coronaproof)

De naast de Koepel gelegen Kapel heeft jaren dienst gedaan als kerk voor de vele gedetineerden.

 

Tegenwoordig is de Kapel een ideale plenaire en of sub-ruimte voor tussen de 180 en de 200 personen in theater opstelling of juist voor die unieke borrel voor die collega die al 25 jaar bij de zaak zit. Een mooie toevoeging is dat de verhoging van het oude altaar nog intact is en ingezet kan worden als podium! Daarnaast is onze Kapel multifunctioneel in te zetten met verschillende doeleindes. Denk hierbij aan bruiloften, plenaire sessies, kleine theatervoorstellingen en als borrellocatie.

Specificaties

Oppervlakte

Lengte

Breedte

Hoogte

186

15,5

12

9,5

m2

m

m

m

Capaciteit (Coronaproof)

Theater

Groepen tot 40 personen

Mogelijkheden

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in de Kapel? Geef ons dan gauw een belletje en hebben we contact!

 

Wat hebben wij al gedaan:

  • Congressen tot 150 personen

  • Productpresentaties

  • Schoolfeest voor 200 kinderen in de speciale zorg

  • Tentoonstellingen (film/documentaire)

Informatie aanvragen

Klik hier

Portfolio De Koepel

Kapel%2520interieur%2520bij%2520congres_

Portfolio

De Kapel

Plattegrond Kapel PNG.png