Gids in de Koepelgevangenis van Breda!

Ben je groot fan van series die zich afspelen in de gevangenis of ben je juist meer een geschiedenisliefhebber? Misschien ben je zelfs een bekende van de Koepelgevangenis en heb je hier gewerkt, als bijvoorbeeld gevangenisbewaarder?! Houd je ervan om gasten een geweldige rondleiding te geven die ze ‘levenslang’ bij blijven? Dan zijn we op zoek naar jou!
Duik in de rol van gevangenisbewaarder en vertel jouw gasten alles over de Koepelgevangenis: De mooiste locatie van Breda!

Wie zijn wij?

Wij nemen de volledige organisatie uit handen van de opdrachtgever en organiseren een diversiteit aan evenementen in en rondom de Koepelgevangenis in Breda. Van vergaderingen en congressen tot aan bedrijfsfeesten, het begeleiden van filmploegen of onze particuliere activiteiten en nu zelfs een musical! Geen dag bij ons is hetzelfde.

 

Ook bieden wij het gehele jaar door exclusieve rondleidingen aan en in de schoolvakanties zijn er elke dag doorlopend rondleidingen te boeken. 

 

Binnenkort komt er een theaterproductie in de Koepel: ZODIAC de musical. Hiervoor gaan in de periode april tot juli veel diensten beschikbaar zijn. Want naast deze theaterproductie kunnen gasten van donderdagen tot zondagen een rondleiding over het gevangenisterrein reserveren. 

 

Jouw rol

Als gids bij FutureDome Events neem je de gasten mee over het gevangenisterrein langs alle gebouwen zoals de Vrouwengevangenis, de Rechtbank en natuurlijk de Koepel. Bij elk locatie punt breng je de gasten op de hoogte van de historische verhalen en feiten die zich op het terrein hebben afgespeeld.

 

Wie ben jij?

  • Per direct beschikbaar;

  • Flexibel (door de weeks, in het weekend en ‘s avonds beschikbaar);

  • Je hebt interesse in geschiedenis en/of monumenten;

  • Woonachtig in Breda of omgeving.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een toffe locatie en een divers team;

  • Ervaring in het geven van rondleidingen is geen vereiste, we zorgen dat je goed opgeleid wordt en dat je alles weet over de Koepelgevangenis;

  • Enthousiaste gasten die niet kunnen wachten alles te horen over de rijke historie van de locatie;

  • Mogelijkheden om ook mee te draaien met evenementen als bijvoorbeeld gastheer/-vrouw, locatiemedewerker, horecamedewerker;

  • Mogelijkheden om als spelbegeleider onze particuliere activiteiten te draaien zoals Archery Tag, Levend Cluedo en het Koepelspel!

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Standplaats

Breda

Dienstverband

Oproepkracht

Contact

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via onderstaande solliciteerbutton!

Heb je nog vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met het telefoonnummer 076-76 32 700.