Privérondleidingen

 

 
Altijd al benieuwd geweest naar het gevangenisterrein van P.I. Boschpoort, ook wel de koepelgevangenis genoemd?

 

FutureDome Events biedt de mogelijkheid om onder leiding van een privégids rondgeleid te worden langs de mooiste monumentale plekken in en rondom de Koepelgevangenis.

De rondleiding over het gevangenisterrein brengt u onder andere langs de authentieke kapel, het oude gerechtsgebouw, de vrouwengevangenis, isoleercellen, verschillende luchtplaatsen en tot slot de indrukwekkende koepelgevangenis. 

Wil je een privérondleiding in combinatie met een andere activiteit boeken?

Kijk bij onze voordelige arrangementen of er wat voor jou tussenzit!

Praktisch

 

Groepsgrootte

Per gids kunnen er ongeveer 20 personen worden rondgeleid. Bent u met meer? Dan komt er een extra gids bij en kunnen we meerdere groepen tegelijk rondleiden.

Ticketprijs

De kosten voor een eigen groep tot en met 20 personen zijn €257. Wil je met meer mensen deze rondleiding volgen? Dan betaal je €12,85 p.p. extra (kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee).

Tijdsduur

75 minuten

Let op

Reserveren kan maximaal 2 maanden vooraf.

De route

De route is ongeveer 1 kilometer lopen en bevat diverse trappen.

Niet alle ruimtes waar de rondleiding langsgaat zijn rolstoeltoegankelijk. Daardoor kunnen de isoleercellen, de kelderruimtes en de ringen van de koepel kunnen niet bereikt worden met een rolstoel. Wel is er een alternatieve route.

Extra informatie

Wilt u een exclusieve rondleiding aanvragen? 

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een reservering.

Bent u met een Engelstalige groep? Dan kan in overleg de rondleiding in het Engels gegeven worden.

Let op!

 

Vanwege theaterproductie ZODIAC is het alleen mogelijk om een rondleiding te reserveren in combinatie met een voorstellingsticket.

FutureDome Events is niet verantwoordelijk voor alles rondom de kaartverkoop. Heeft u vragen over tijden, tickets en andere praktische zaken? Neem dan contact op met Stichting Zodiac via 0900-1353 of via onderstaande knop.

Arrangementen met Rondleidingen