FutureDome Events

Robbert-Jan Veldhuijzen - Oprichter FutureDome Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Robbert-Jan de overstap gemaakt en samen met compagnon Remco Witberg FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events. Robbert-Jan stuurt dagelijks het enthousiaste team aan en probeert het beste uit iedereen te halen. “Het is fantastisch om te zien dat elke dag het team sterker wordt en daarmee onze aangeboden diensten kwalitatief ook groeien”. Robbert-Jan geniet van de vele vernieuwende opdrachten en kijkt met VeldBerg Events inmiddels letterlijk verder dan de hoge muren van de gevangenis.

Remco Witberg - Oprichter FutureDome Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Remco de overstap gemaakt en samen met compagnon Robbert-Jan FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events. Remco is de rechterhand van Robbert-Jan bij het aansturen van FutureDome Events, maar richt zich met name op de toekomst met de ontwikkeling van VeldBerg Events.

Sanne Voets - Junior Management Assistent

De stem van Sanne is het eerste aanspreekpunt van FutureDome Events. Sanne is onze junior management assistent die de gasten op nummer een heeft staan. Op kantoor staat Sanne voor iedereen klaar met een lieve lach, helpende hand en natuurlijk een gezellig praatje. Zelfs met een vraag over de financiën kan je bij Sanne terecht.

copyrightvrij.png

Barbara Vissers - Productie Manager

Barbara is de duizendpoot binnen het FutureDome Events team. Naast het organiseren van de facilitaire voorzieningen rondom events, het personeel en de inkoop, denkt zij ook graag mee over de creatieve invulling van nieuwe (particuliere) spelactiviteiten. Ze gaat geen uitdaging uit de weg.

copyrightvrij.png

Saskia Patijn - Event Manager

Saskia is al sinds het begin van FutureDome Events betrokken bij het bedrijf.  Ze heeft zich de afgelopen jaren binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen tot een zakelijk eventmanager. Als eventmanager zet zij alles op alles om een succesvol evenement te organiseren. Saskia is altijd service- en klantgericht en zeker niet bang om hard te werken. In de aanloop naar een evenement is ze nauw betrokken om alles in goede banen te leiden. Tijdens het evenement heeft Saskia een hands-on mentaliteit om een onvergetelijk evenement neer te zetten. "Niet lullen maar poetsen" is dan ook een uitspraak die typerend is voor Saskia.

copyrightvrij.png

Rory Oosthoek - Event Manager

Rory is onze tweetalige zakelijke event manager en een van de weinige mannen die tussen alle dames hier op kantoor zit. Hij is altijd in voor een geintje maar weet wanneer de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Als je met Rory het gesprek aangaat krijg je snel het gevoel dat alles goed komt. Hij is communicatief sterk, neemt je zorgen weg, denkt graag mee met jouw/jullie ideeën en wil deze ideeën uitwerken tot een op droom gemaakt event. 

copyrightvrij.png