Prijs Koepelspel

Volwassenen: € 19,50  p.p. 

 

Speelduur

60 minuten (inclusief speluitleg)

 

Groepsgrootte

Minimaal 6 tot maximaal 30 spelers

Locatie

de Koepelgevangenis

Let op!

Vanwege theaterproductie ZODIAC is het niet mogelijk het Koepelspel te reserveren.

Koepelspel

 

 
Ben je er klaar voor om samen met je team het moorddossier op te lossen?

 

Bij het zinderende Koepelspel dat 100% Coronaproof is met meer dan 3000 m² aan ruimte heb je al je zintuigen hard nodig, want je hebt maar 3 rondes (Horen, Zien en Zwijgen) om het moorddossier te kunnen ontrafelen! Dit is het avontuurlijke teambuildingsspel, waarbij het neerkomt op samenwerking, communicatie en inbeeldingsvermogen.

 

Lukt het jou om met je teamleden tijdens de spelronde ‘Horen’ de verdachten te achterhalen? Verdeeld over 3 cellen communiceer je met elkaar om op te lossen welke persoonsbeschrijving bij welke verdachte past.

 

Tijdens de spelronde ‘Zien’ worden je ogen op de proef gesteld! Aan je team is het de taak om de juiste misdaadlocaties te koppelen aan de juiste verdachten door gebruik te maken van echte verrekijkers. Nu rest er nog een taak om het moorddossier op te kunnen lossen.

 

En dat is door middel van gebarentaal aan elkaar uit te beelden welke misdaad is gepleegd op het plaats delict. In deze laatste speelronde genaamd ‘Zwijgen’ is het niet toegestaan om te praten.

Heb je vragen over het Koepelspel?

Bel dan naar 076 76 32 700 of mail naar info@futuredomeevents.nl

ZWART_logo koepel Samenwerking_transpara

Arrangementen met Koepelspel