Het team

Remco Witberg

Oprichter FutureDome & Veldberg Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Remco de overstap gemaakt en samen met zijn voormalig compagnon Robbert-Jan FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events binnen de muren van de Koepelgevangenis. Remco is de aansturende factor van FutureDome Events, Tevens richt hij zich op de toekomst met de ontwikkeling van VeldBerg Events.

square-linkedin-512.png

Sanne Voets

Junior Management Assistent

De stem van Sanne is het eerste aanspreekpunt van FutureDome Events. Sanne is onze junior management assistent die de gasten op nummer een heeft staan. Op kantoor staat Sanne voor iedereen klaar met een lieve lach, helpende hand en natuurlijk een gezellig praatje. Zelfs met een vraag over de financiën kan je bij Sanne terecht.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Barbara Vissers

Productie Manager

Barbara is de duizendpoot binnen het FutureDome Events team. Naast het organiseren van de facilitaire voorzieningen rondom events, het personeel en de inkoop, denkt zij ook graag mee over de creatieve invulling van nieuwe (particuliere) spelactiviteiten. Ze gaat geen uitdaging uit de weg.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Rory Oosthoek

Sales & Event Manager

Rory is onze tweetalige zakelijke sales & event manager, en tevens het aanspreekpunt voor het eventteam. Hij is altijd in voor een geintje maar weet wanneer de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Als je met Rory het gesprek aangaat krijg je snel het gevoel dat alles goed komt. Hij is communicatief sterk, neemt je zorgen weg, denkt graag mee met jouw/jullie ideeën en wil deze ideeën uitwerken tot een op droom gemaakt event. 

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Carly Salet

Producer & Team Manager

Carly is op meerdere vlakken betrokken bij FutureDome Events en VeldBerg Events. Op kantoor is Carly verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze organisatie. Timemanagement en gestructureerd werken zijn haar sterke punten. Naast Team manager is Carly haar blik ook gericht op het produceren en ontwikkelen van nieuwe concepten en events bij VeldBerg Events. Carly heeft een goed oog voor detail en gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Saskia Patijn

Event Manager

Saskia is al sinds het begin van FutureDome Events betrokken bij het bedrijf.  Ze heeft zich de afgelopen jaren binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen tot een zakelijk eventmanager. Als eventmanager zet zij alles op alles om een succesvol evenement te organiseren. Saskia is altijd service- en klantgericht en zeker niet bang om hard te werken. In de aanloop naar een evenement is ze nauw betrokken om alles in goede banen te leiden. Tijdens het evenement heeft Saskia een hands-on mentaliteit om een onvergetelijk evenement neer te zetten. "Niet lullen maar poetsen" is dan ook een uitspraak die typerend is voor Saskia.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Stijn Blankers

Junior Event Manager

Stijn is de jongste event manager binnen FutureDome Events maar wegens zijn veelzijdige werkervaring in de leisure branche denkt hij innovatief en creatief mee over uw evenement! Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen en vindt dat een goede band met de opdrachtgever key is tot een geslaagde belevenis. Deze rasechte Brabander weet wat gezelligheid en warmte is en zorgt er op gepaste wijze voor dat dit overslaat op uw evenement

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Carolina de Filippis Pancich

Junior Producer

Carolina is een enthousiaste harde werker binnen het team. Ze is sterk in geschrift en zorgt ervoor dat het allemaal perfect op papier komt te staan. Creativiteit staat bij haar hoog in het vaandel, waardoor er unieke concepten worden gecreëerd. Naast haar werkzaamheden op kantoor, staat ze daarnaast graag voor u klaar op events of activiteiten. Daarnaast vervult Carolina ook een rol bij VeldBerg events waarbij ze Carly assisteert.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png
FutureDome Events

Nassausingel 26

4811 DG, Breda

076 76 32 700

info@futuredomeevents.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Wist u dat?

Dat naast FutureDome Events ook Veldberg Events gevestigd is op ons gevangenisterrein. Bij uitstek uw creatieve evenementenbureau voor externe evenementen!

 

Bent u benieuwd wat VeldBerg Events allemaal doet?

www.veldbergevents.nl