Het team

Remco.jpg

Remco Witberg

Oprichter FutureDome & Veldberg Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Remco de overstap gemaakt en samen met zijn voormalig compagnon Robbert-Jan FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events binnen de muren van de Koepelgevangenis. Remco is de aansturende factor van FutureDome Events, Tevens richt hij zich op de toekomst met de ontwikkeling van VeldBerg Events.

square-linkedin-512.png
Carly.JPG

Carly Salet

Producer & Team Manager

Carly is op meerdere vlakken betrokken bij FutureDome Events en VeldBerg Events. Op kantoor is Carly verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze organisatie. Timemanagement en gestructureerd werken zijn haar sterke punten. Naast Team manager is Carly haar blik ook gericht op het produceren en ontwikkelen van nieuwe concepten en events bij VeldBerg Events. Carly heeft een goed oog voor detail en gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Rianne Keuken

Management Assistent

Rianne is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam Leisure Management. Ze voelt zich dan ook helemaal thuis in de evenementen en activiteiten. Ze houdt zich graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten of hoe deze verbeterd kunnen worden. Zowel op kantoor als op de werkvloer zijn haar ogen gericht op de particuliere (spel)activiteiten en ligt haar verantwoordelijkheid bij het rooster beheer en administratie. Rianne houdt van uitdagingen en wil altijd haar steentje bijdragen.

Rianne Keuken foto website.jpg
copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png

Saskia Patijn

Sales & Event Manager

Saskia is al sinds het begin van Futuredome Events betrokken bij het bedrijf.  Inmiddels heeft Saskia zich de afgelopen jaren binnen het bedrijf kunnen ontwikkelen tot een zakelijk eventmanager en aanspreekpunt voor het gehele eventteam. Als eventmanager zet zij alles op alles om een succesvol evenement te organiseren. Met haar horeca-achtergrond is Saskia altijd service- en klantgericht en zeker niet bang om hard te werken. In de aanloop naar een evenement is ze nauw betrokken om alles in goede banen te leiden. Ook tijdens het evenement steekt Saskia altijd haar handen uit de mouwen om een onvergetelijk evenement neer te zetten. Hierbij zal Saskia altijd een aanpakkers-mentaliteit hebben: "niet lullen maar poetsen" is dan ook een uitspraak die typerend is voor Saskia.

Saskia Patijn website.jpg
copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png
Anne Melissen.jpg

Anne Melissen

Junior Event Manager

Anne is vanaf september 2020 begonnen als junior eventmanager bij FutureDome Events. Ze is afkomstig van Breda University of Applied Sciences waaraan ze de opleiding eventmanagement studeert. Anne zal op de werkvloer en kantoor te vinden zijn waarbij zij vooral de sales en evenementen gaat ondersteunen. Anne is iemand die van aanpakken weet en ze kijkt uit naar een leerzame periode.

copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png
Sanne Kuipers.jpg

Sanne Kuipers

Junior Event Manager

Sanne studeert Leisure- en Eventmanagement aan Breda University of Applied Sciences. Ze zal vanaf september 2020 werkzaam zijn als junior-eventmanager bij VeldBerg Events. Zowel op kantoor als op de werkvloer zal ze uiteenlopende taken uitvoeren. Sanne gaat uitdagingen niet uit de weg en pakt ze vol enthousiasme aan.

copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png