Het team

Remco Witberg

Oprichter FutureDome & Veldberg Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Remco de overstap gemaakt en samen met zijn voormalig compagnon Robbert-Jan FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events binnen de muren van de Koepelgevangenis. Remco is de aansturende factor van FutureDome Events, Tevens richt hij zich op de toekomst met de ontwikkeling van VeldBerg Events.

square-linkedin-512.png

Carly Salet

Producer & Team Manager

Carly is op meerdere vlakken betrokken bij FutureDome Events en VeldBerg Events. Op kantoor is Carly verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen onze organisatie. Timemanagement en gestructureerd werken zijn haar sterke punten. Naast Team manager is Carly haar blik ook gericht op het produceren en ontwikkelen van nieuwe concepten en events bij VeldBerg Events. Carly heeft een goed oog voor detail en gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Rory Oosthoek

Sales & Event Manager

Rory is onze tweetalige zakelijke sales & event manager, en tevens het aanspreekpunt voor het eventteam. Hij is altijd in voor een geintje maar weet wanneer de handen uit de mouwen gestoken moeten worden. Als je met Rory het gesprek aangaat krijg je snel het gevoel dat alles goed komt. Hij is communicatief sterk, neemt je zorgen weg, denkt graag mee met jouw/jullie ideeën en wil deze ideeën uitwerken tot een op droom gemaakt event. 

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Barbara Vissers

Productie Manager

Barbara is de duizendpoot binnen het FutureDome Events team. Naast het organiseren van de facilitaire voorzieningen rondom events, het personeel en de inkoop, denkt zij ook graag mee over de creatieve invulling van nieuwe (particuliere) spelactiviteiten. Ze gaat geen uitdaging uit de weg.

copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png

Anne Melissen

Junior Event manager

Anne is vanaf september 2020 begonnen als junior eventmanager bij FutureDome Events. Ze is afkomstig van Breda University of Applied Sciences waaraan ze de opleiding eventmanagement studeert. Anne zal op de werkvloer en kantoor te vinden zijn waarbij zij vooral de sales en evenementen gaat ondersteunen. Anne is iemand die van aanpakken weet en ze kijkt uit naar een leerzame periode.

Sanne Kuipers

Junior Event manager

Sanne studeert Leisure- en Eventmanagement aan Breda University of Applied Sciences. Ze zal vanaf september 2020 werkzaam zijn als junior-eventmanager bij VeldBerg Events. Zowel op kantoor als op de werkvloer zal ze uiteenlopende taken uitvoeren. Sanne gaat uitdagingen niet uit de weg en pakt ze vol enthousiasme aan.

FutureDome Events

Nassausingel 26

4811 DG, Breda

076 76 32 700

info@futuredomeevents.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Wist u dat?

Dat naast FutureDome Events ook Veldberg Events gevestigd is op ons gevangenisterrein. Bij uitstek uw creatieve evenementenbureau voor externe evenementen!

 

Bent u benieuwd wat VeldBerg Events allemaal doet?

www.veldbergevents.nl