top of page

Het team

Remco.jpg

Remco Witberg

Oprichter FutureDome & Veldberg Events

Vanuit zijn achtergrond in de theaterwereld bij Joop van den Ende Theaterproducties heeft Remco de overstap gemaakt en samen met zijn voormalig compagnon Robbert-Jan FutureDome Events opgericht. Het eventbureau is met haar bijzondere locaties een schot in de roos. In een korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een flink eventbureau met mooie activiteiten en events binnen de muren van de Koepelgevangenis. Remco is de aansturende factor van FutureDome Events. Tevens richt hij zich op de toekomst met de ontwikkeling van VeldBerg Events.

square-linkedin-512.png
JudithvanOssFutureDomeEvents

Judith van Oss

Producer & Team Manager

Met Judith’s binnenkomst bij FutureDome Events is er nieuw leven in het team geblazen. Judith weet, als voormalig bedrijfsleidster van VierHoog, als geen ander hoe je de zaken rollend moet houden! Met ieders agenda op zak, zorgt Judith ervoor dat er altijd iemand voor jou klaar staat die je kan helpen. Verder is Judith zelf ook nauw betrokken bij evenementen en kent ze de locatie als geen ander.

square-linkedin-512.png
copyrightvrij.png

Mees van Leeuwen

Sales & Event Manager

Mees is in 2018 FutureDome Events binnen gekomen als oproepkracht. Al snel deed Mees veel ervaring op waardoor hij al snel als locatie manager op de vloer stond. Tegenwoordig is Mees niet meer alleen op de vloer te vinden, maar heeft hij zich nog verder ontwikkeld tot een echte event manager waardoor hij betrokken is bij evenementen vanaf het eerste idee tot aan het laatste moment.

MeesvanLeeuwenFutureDomeEvents
copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png

Ziggy Kik

Junior Event Manager

Ziggy is in 2021 begonnen voor FutureDome Events als junior Eventmanager. Met het mooie vooruit zicht dat er weer meer evenementen plaats mogen vinden, doet Ziggy er alles aan om de tijd waarin we evenementen hebben moeten missen eens goed in te halen! Hij is niet alleen op het kantoor bezig om ideeën tot leven te laten komen, maar staat ook vaak genoeg op de vloer van één van de bijzondere locaties.

ZiggyKikFutureDomeEvents
copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png
Anne Melissen.jpg

Anne Melissen

Junior Event Manager

Anne is vanaf september 2020 begonnen als junior eventmanager bij FutureDome Events. Ze is afkomstig van Breda University of Applied Sciences waaraan ze de opleiding eventmanagement studeert. Anne is op de werkvloer en het kantoor te vinden waar zij vooral de sales en evenementen ondersteund. Anne houdt van aanpakken en staat daarom graag voor je klaar!

copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png
Sanne Kuipers.jpg

Sanne Kuipers

Junior Event Manager

Sanne studeert Leisure- en Eventmanagement aan Breda University of Applied Sciences. Ze is vanaf september 2020 werkzaam als junior eventmanager bij VeldBerg Events. Zowel op kantoor als op de werkvloer zal ze uiteenlopende taken uitvoeren. Sanne gaat uitdagingen niet uit de weg en pakt ze vol enthousiasme aan.

copyrightvrij.png
square-linkedin-512.png
bottom of page