top of page

HBO Stagiair(e) Eventmanagement

Futuredome Events en Veldberg Events zoeken jou!
Droom jij ervan om evenementen te organiseren op de tofste locatie van Breda? Ben je creatief, leergierig en klaar om onze eeuwenoude Koepelgevangenis te ontdekken? Dan is een stage bij ons echt iets voor jou! 
 

Wij nemen de volledige organisatie uit handen van de opdrachtgever en organiseren een diversiteit aan evenementen in en rondom de Koepelgevangenis in Breda. Van vergaderingen en een congres tot aan een bedrijfsfeest en het begeleiden van filmploegen of onze particuliere activiteiten, geen één dag is bij ons hetzelfde! Met het doel van de opdrachtgever in ons achterhoofd wordt het evenement of uitje stap voor stap en tot in detail vormgegeven. Van het uitzoeken en aanbieden van smaakvolle catering tot het uitdenken van het concept. En uiteraard het vastleggen van weer een super gaaf event op beeld. Daarnaast kan je ons ook helpen op de particuliere markt, welke activiteiten werken wel en welke activiteiten werken niet, hoe zetten we bepaalde producten in de markt? Alle facetten van events (vergunningaanvraag, marketing, uitvoering) worden zorgvuldig doordacht, voorbereid en uitgevoerd. Samen met ons ga je aan de slag om events en activiteiten te creëren die verwonderen en ‘levenslang’ bijblijven!

 

Wie ben jij?

  • Een student die op zoek is naar een 3e jaars meewerkstage die hbo-studie volgt in de richting van evenementenmanagement, marketingcommunicatie of recreatie & leisure.

  • Een creatieve student die gastvrijheid en het ontzorgen van de opdrachtgever hoog in het vaandel heeft staan

  • Iemand die zelfstandig en proactief aan zijn/haar eigen toekomst werkt en zichzelf wilt ontwikkelen binnen onze organisatie op allerlei vlakken

  • Een teamlid die samen met zijn/haar collega's wil knallen om mooie projecten neer te zetten!

 

Wat bieden wij jou?

  • Een inspirerende en een van de meest unieke evenementen locaties van Nederland. Een dynamische werkomgeving waar je iedere dag energie van krijgt. 

  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen op verschillende gebieden waarin eigen input altijd welkom is.

  • Creatieve, gezellige en enthousiaste collega’s die elkaar overal in ondersteunen en waar je op kan bouwen!

  • Vrijheid om jouw creativiteit en sterktes in te zetten voor bijv. het ontwikkelen en ontwerpen van offertes, het in de markt zetten van onze evenementen tot aan het meewerken/aansturen op onze events. Geef aan waar je wilt groeien en wij helpen je daarbij!

  • Uiteraard krijg je bij ons ook een passende stage- en reiskostenvergoeding.

Startdatum

Per direct beschikbaar

Standplaats

Breda

Dienstverband

Fulltime​ (meewerkstage)

Contact

Krijg je van deze vacature energie en interesse om bij ons te werken? Mail dan nu je CV (met foto) en motivatie brief naar info@futuredomeevents.nl

bottom of page