top of page

Fotografen uurtje

FutureDome Events daagt vijf fotografen uit om de meest creatieve gevangenisfoto's te maken. Vul het formulier op deze webpagina in en motiveer waarom juist jij één van deze vijf gratis plekken verdient. We zijn op zoek naar een diversiteit, iedereen is welkom!

Op vrijdag 26 maart van 09:00 uur tot 11:00 uur zal er een exclusieve ronde georganiseerd worden voor de vijf winnaars. 

De winnaars worden bekend gemaakt vóór 22 maart en zullen telefonisch of via de mail op de hoogte worden gebracht. 

Dus vul het formulier in en wie weet zien we jou op de 26ste!

DISCLAIMER: FutureDome Events ontvangt in ruil voor deelname, de gemaakte foto's en  mag deze gebruiken voor commerciële doeleinden. 

Liever gratis? WIN!

Altijd al eens foto's willen maken achter gevangenismuren van de Koepelgevangenis in Breda? Dit is je kans! Onder begeleiding van een gids word je meegenomen over het gevangenisterrein en krijg je de kans je creativiteit de vrije loop te laten.

 

Exclusief op vrijdag 26 maart en zaterdag 27 maart zal het fotografen uurtje plaatsvinden op het Koepelgevangenisterrein in Breda. Voor slechts €54,50 zullen de gevangenispoorten voor speciaal voor jou geopend worden. Zo krijg je een unieke en exclusieve mogelijkheid voor het maken van de mooiste foto's. Een eenmalige kans die je wellicht nooit meer zal krijgen. Ontdek de majestueuze koepelgevangenis en haar geschiedenis!

Wanneer?

Vrijdag 26 maart

Ronde 1: 09:00 uur - 11:00 uur (Exclusief beschikbaar voor de 5 winnaars)

Ronde 2: 12:00 uur - 14:00 uur

Ronde 3: 15:00 uur - 17:00 uur

Zaterdag 27 maart

Ronde 1: 10:00 uur - 12:00 uur

Ronde 2: 13:00 uur - 15:00 uur

Boeken

Wil jij twee uur lang de mooiste locaties op ons terrein fotograferen, waaronder de monumentale vrouwengevangenis en de koepel? Boek dan nu direct je plek voor deze unieke activiteit!

 

Door te boeken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en de disclaimer

Gratis kans maken op het fotografen uurtje? Geef je nu op!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page