top of page

Film- en fotolocaties 

Jouw filmopname of fotoshoot op de uniekste locatie van Brabant? Dat kan! We heten je van harte welkom op het koepelgevangenisterrein in Breda. Op het gehele gevangenisterrein bevinden zich uitzonderlijke locaties voor jouw fotoshoot of film/video opnamen.

Het enorme gevangenisterrein beschikt – naast de iconische koepelgevangenis – over nog vele andere locaties met elk hun unieke en eigen uitstraling. De parel van het terrein is natuurlijk de monumentale koepelgevangenis die een authentieke en karakteristieke uitstraling heeft.

Verder beschikt het terrein over een modern cellenblok, gebouw S. Dit cellenblok heeft vooral een robuuste uitstraling. De ruime loodsen kunnen worden gebruikt voor talloze settings, zo kan de grote loods bijvoorbeeld worden ingericht als bajeskantine of bezoekersruimte. Daarnaast zijn er ook kleinere ruimtes die kunnen dienen als productiekantoor of ingezet kunnen worden voor visagie. In combinatie met de grauwe cellengangen en angstaanjagende isoleercellen in de kelder, is dit gebouw multifunctioneel straalt het een echte gevangenissfeer uit.

Ook bieden wij ook de vrouwengevangenis aan als filmlocatie! De vrouwengevangenis is een langwerpig gebouw met veel karakter. Bijzonder aan deze locatie is de mysterieuze lichtinval.
Daarnaast beschikt ons terrein over een oude majestueuze rechtbank met een chique uitstraling. Bij onze rechtbank zit een mooi gedetailleerde trap en een glas en lood raam wat zorgt voor een elegante uitstraling.

 

Ten slotte zijn er op ons terrein verschillende buitenplaatsen te vinden met elk hun eigen originele facetten en exterieur.

Benieuwd geworden naar onze locaties!? Bel dan naar 076 76 32 700 , of stuur een mail naar info@futuredomeevents.nl en wij helpen je graag verder.

In verband met de vluchtelingenopvang die zich op het terrein van de Koepel bevindt, zijn al onze locaties niet beschikbaar tot en met december 2022. 

Aanvragen voor 2023 zullen onder voorbehoud zijn.

bottom of page