top of page

Eventmanager (particuliere markt/winterproject) gezocht! 32/40 uur

In eerste instantie voor tijdelijke vervanging van een medewerker beschikbaar voor 4 maanden met eventuele uitkijk naar langer.

 

Droom jij ervan om evenementen te organiseren op de tofste locatie van Breda? Ben je creatief, leergierig en klaar om onze eeuwenoude Koepelgevangenis te ontdekken? Dan is een functie bij ons echt iets voor jou!

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Standplaats

Breda

Dienstverband

Tijdelijk contract met mogelijke verlenging

Contact

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mail je motivatiebrief met CV naar info@futuredomeevents.nl. Heb je nog vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met het telefoonnummer 076-76 32 700.

Wie zijn wij?

Wij nemen de volledige organisatie uit handen van de opdrachtgever en organiseren een diversiteit aan evenementen in en rondom de Koepelgevangenis in Breda. Van vergaderingen en een congres tot aan een bedrijfsfeest en het begeleiden van filmploegen of onze particuliere activiteiten, geen één dag is bij ons hetzelfde! Met het doel van de klant in ons achterhoofd wordt het evenement of uitje stap voor stap en tot in detail vormgegeven. Van het uitzoeken en aanbieden van smaakvolle catering tot het uitdenken van het concept.

 

Combineer dat met het uitvoeren van een brainstorm om tot inspirerende styling te komen. En uiteraard het vastleggen van weer een super gaaf event op beeld. Naast de zakelijke markt zetten we ook vol in op de particuliere markt, welke activiteiten werken wel en welke activiteiten werken niet, hoe zetten we bepaalde producten in de markt? Alle facetten van events (vergunningaanvraag, marketing, uitvoering) worden zorgvuldig doordacht, voorbereid en uitgevoerd. Samen met ons ga je aan de slag om events en activiteiten te creëren die verwonderen en ‘levenslang’ bijblijven!

Jouw rol

Jij zal als eventmanager de particuliere markt onder je hoede nemen. Je bent van nature service-gericht en doet er alles aan onze gasten een fantastische tijd te laten beleven bij ons in het gevang. We bieden diverse activiteiten op het terrein van de Koepelgevangenis in, namelijk Archery tag, Rondleidingen, Levend Cluedo. Het Koepelspel, de Betoverende Bajestocht, een Pubquiz en nog veel meer.  Omdat jij deze markt onder je hoede krijgt ga je ook onze front office aansturen om te zorgen dat onze gasten een perfecte ontvangst krijgen!

 

Daarnaast staat er een bijzonder tof project op de programmering voor de winterperiode. Hierbij ben jij in charge en zorg je ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. We zijn enorm trots op dit project en zoeken iemand die vol enthousiasme met ons dit wilt aangaan!

Wie ben jij?

 • Een eventprofessional met minimaal 3 jaar aantoonbare event-ervaring

 • Per direct beschikbaar voor 32/40 uur

 • Service-minded

 • Commercieel & sales-minded om onze particuliere markt naar een hoger niveau te tillen

 • Hands-on en bereid om ook operationeel aan de slag te gaan

 • Iemand die zelfstandig en proactief aan zijn/haar eigen toekomst werkt en zichzelf wilt ontwikkelen binnen onze organisatie op allerlei vlakken.

 • Een teamlid die samen met zijn/haar collega’s wil knallen om mooie projecten neer te zetten.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een (tijdelijke) rol in een ambitieuze organisatie waarbij geen idee te gek is!

 • Een inspirerende en een van de meest unieke evenementen locaties van Nederland. Een bruisende werkomgeving waar je iedere dag energie van krijgt. Wie wil nou niet uit het raam kijken en de indrukwekkende Koepelgevangenis te zien liggen in de achtertuin😉

 • Creatieve, gezellige en enthousiaste collega’s die elkaar overal in ondersteunen en waar je op kan bouwen (ook tijdens de vrijmibo)!

 • Vrijheid om jouw creativiteit en sterktes in te zetten voor bijv. het ontwikkelen en ontwerpen van offertes, het in de markt zetten van onze evenementen. Geef aan waar je wilt groeien en wij helpen je daarbij.

 • Een passend salaris

Wij begrijpen dat je van al het bovenstaande energie krijgt en interesse hebt om bij ons te komen werken. Mail dan nu je c.v. (met foto) en motivatiebrief naar info@futuredomeevents.nl

bottom of page