Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

De Vrouwengevangenis

 

Aan de westkant van het gevangenisterrein bevindt zich de in 1890 ontworpen Vrouwengevangenis.

 

Tegelijk moet het Gerechtsgebouw is deze ontworpen door Willem Cornelis Metzelaar, de zoon van de ontwerper van de Koepel. Voorheen was de functie huis van bewaring, daarna als penitentiaire inrichting voor vrouwen en nu in gebruik als unieke locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten. Dit langwerpige gebouw met drie verdiepingen en 116 cellen is nog in goede staat gebleven en blijft daarom multifunctioneel inzetbaar.

Specificaties

Oppervlakte

Lengte

Breedte

340

68

5

m2

m

m

Capaciteit

Receptie

Diner/lunch

400 personen

300 personen

Mogelijkheden

De vrouwengevangenis is onder andere in te zetten voor:

- Workshops

- Lunch

- Diner

Informatie aanvragen

Klik hier

Portfolio De Koepel

Portfolio

De Vrouwengevangenis

Plattegrond Vrouwengevangenis PNG.png