ZWART_logo de Rechtbank_transparante ach

De Rechtbank​

Het door de zoon van J.F, Metzelaar ontworpen gerechtsgebouw is in 1892 in gebruik genomen en is tot 1986 in gebruik geweest als operationele rechtbank van Breda.
 

Dus zoek je een vergaderlocatie die net even anders is dan de rest? Onze rechtszaal heeft deze unieke en klassieke uitstraling behouden en is daardoor uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, lunches, diners of bijeenkomsten. Combineer de “stoere” inrichting met de klassieke uitstraling en je hebt een unieke en inspirerende locatie voor uw event! 

Specificaties

Oppervlakte

Lengte

Breedte

132

15,5

8,5

m2

m

m

Capaciteit

U-vorm

Vierkant

School

Theater

Kies je voor een staande variant dan heeft onze rechtszaal een capaciteit van 80 tot 100 personen.

Groepen tot 24 personen

Groepen tot 16 personen

Groepen tot 24 personen

Groepen tot 40 personen

Mogelijkheden

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in de Rechtbank? Geef ons dan gauw een belletje en hebben we contact.

Wat hebben wij al gedaan:

- Vergaderen

- Congressen/seminars voor kleine groepen

- Diverse soorten bijeenkomsten

- Bijbehorende borrels en diners

- Tentoonstellingen

Plattegrond Rechtbank PNG.png

Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

Informatie aanvragen

Klik hier

Portfolio De Koepel

De%2520Rechtszaal%2520vrije%2520setting_

Portfolio

De Rechtbank