Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

De Psychiatrische Inrichting

 

 
In het centrum van ons gevangenisterrein bevindt zich de oude psychiatrische inrichting, ook wel gebouw S genoemd.

 

Gebouw S is het meest moderne cellencomplex op onze locatie. Deze oude psychiatrische inrichting is in 2004 gebouwd en bevat zo'n 75 cellen. Dit gevangenisgebouw was speciaal voor de gevangen die mentale problemen hadden of die zededelicten hebbe gepleegd.

Gebouw S is multifunctioneel inzetbaar, zo kan er gebruik gemaakt worden van de grote loods op de begane grond, of juist van de andere etages waar de cellen gevestigd zijn.

Specificaties

Oppervlakte

Lengte

Breedte

340

68

5

m2

m

m

Capaciteit

Receptie

Diner/lunch

250 personen

150 personen

Mogelijkheden

Gebouw S is onder andere in te zetten voor:

- Workshops

- Lunch

- Diner

- Meetings

- Filmopnames

Informatie aanvragen

Klik hier

FutureDome Events

Nassausingel 26

4811 DG, Breda

076 76 32 700

info@futuredomeevents.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Wist u dat?

Dat naast FutureDome Events ook Veldberg Events gevestigd is op ons gevangenisterrein. Bij uitstek uw creatieve evenementenbureau voor externe evenementen!

 

Bent u benieuwd wat VeldBerg Events allemaal doet?

www.veldbergevents.nl