De Psychiatrische Inrichting

 

 
Op een centrale plek op ons gevangenisterrein bevindt zich de oude psychiatrische inrichting, ook wel 'gebouw S' genoemd.

 

Gebouw S is het meest moderne cellencomplex op onze locatie. Deze oude psychiatrische inrichting is in 2004 gebouwd en bevat zo'n 75 cellen. Deze cellenvleugel was speciaal voor de gevangen die mentale problemen hadden of die zededelicten hebben gepleegd. Deze gedetineerden moesten apart gehouden van de 'normale' gevangenen en hadden daarom ook hun eigen luchtplaats. Het is het meest moderne gebouw en er is sprake van een grauwe en mysterieuze uitstraling.

Gebouw S is multifunctioneel inzetbaar, zo kan er gebruik gemaakt worden van de grote loods op de begane grond, of juist van de andere etages waar de cellen gevestigd zijn. Er zijn talloze mogelijkheden en ons creatieve team denkt graag met je mee! 

Plattegrond P.I. PNG.png

Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

Specificaties

Oppervlakte

Lengte

Breedte

340

68

5

m2

m

m

Capaciteit

Receptie

Diner/lunch

250 personen

150 personen

Mogelijkheden

Gebouw S is onder andere in te zetten voor:

- Workshops

- Lunch

- Diner

- Meetings

- Filmopnames

Informatie aanvragen

Klik hier