Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

De Koepel

 

Het meest kenmerkende gebouw gebouwd in 1883 door J.F. Metzelaar op onze locatie is natuurlijk de Koepelgevangenis zelf!

 

Van een zakelijk congres tot symposia en van een uitgeserveerd diner tot een feestelijke borrel! Het kan bij ons allemaal. De koepelgevangenis bevat 198 identieke cellen die je kunt inzetten tijdens ieder evenement. Zoek je een plekje voor één op één gesprekken gedurende het congres of wil je een cel inrichten als stand om de bezoekers van de juiste informatie te voorzien? Onze cellen zijn multifunctioneel inzetbaar. Daarnaast hebben we onder onze glasplaat 4 recreatiezalen die in te zetten zijn als o.a. break-out rooms of workshopruimtes. Kijk naar boven en zie de unieke koepel vanuit onder gezien. Binnenkomen met een wow en weglopen met een wauw, dat is wat een event bij ons voor je gasten kan betekenen!

Specificaties

Oppervlakte

Hoogte

Oppervlakte binnen arena

Diameter binnen arena

Hoogte

4 zalen in kelder (per stuk)

- Capaciteit maximaal 40 personen per ruimte

3117

37,90

2206

53

30,40

75

m2

m

m2

m

m

m2

Capaciteit

Een zakelijk congres, bedrijfsfeest of relatieborrel? Het is mogelijk om dit tot en met 800 personen te organiseren in de koepel.

 

De opstelling is afhankelijk van de wensen!

Mogelijkheden

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in de koepel? Geef ons dan gauw een belletje en hebben we contact.

Wat hebben wij al gedaan:

  • Congressen

  • Seminars

  • Klant relatie events

  • Bedrijfsfeesten

  • Tentoonstellingen (film/documentaire)

  • Rondleidingen

Informatie aanvragen

Klik hier

Portfolio De Koepel

Portfolio

De Koepel

FutureDome Events

Nassausingel 26

4811 DG, Breda

076 76 32 700

info@futuredomeevents.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Wist u dat?

Dat naast FutureDome Events ook Veldberg Events gevestigd is op ons gevangenisterrein. Bij uitstek uw creatieve evenementenbureau voor externe evenementen!

 

Bent u benieuwd wat VeldBerg Events allemaal doet?

www.veldbergevents.nl