201A6258.jpg

De koepelgevangenis

We hebben de benodigde kennis.

Bekijk meer

De Koepel

Het meest iconische gebouw van Breda: De Koepelgevangenis. Nu dé plek voor de meest unieke congressen en evenementen.

 

Deze prachtige monumentale gevangenis, gebouwd in 1883, is het pronkstuk van het gevangenisterrein. 130 jaar lang hebben hier gedetineerden opgesloten gezeten. Het unieke gebouw is tegenwoordig niet meer in gebruik als gevangenis, maar heeft een nieuwe functie. Van symposium tot zakelijk congres, van luxe diners tot feestelijke borrels. In de reusachtige koepelgevangenis is het allemaal mogelijk!  

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze eventmanager Saskia vertelt je graag meer!

Neem contact met ons op!

Informatiefolder
 

Specificaties

Oppervlakte totaal

Oppervlakte binnen arena

Hoogte

Diameter

4 zalen in kelder (per stuk)

3117

2206

37,90

53

75

m2

m2

m

m

m2

Capaciteit

Het is mogelijk evenementen te organiseren tot 800 personen in de Koepel. De opstelling is afhankelijk van uw wensen. 

De capaciteit van de vier losse kelderruimtes is ongeveer 40 personen per ruimte. Deze ruimtes zijn tijdens uw evenement in te zetten in combinatie met de open arena op de begane grond van de koepel.

Mogelijkheden

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in de koepelgevangenis? Geef ons dan gauw een belletje en hebben we contact.

Wat hebben wij al gedaan:

- Uiteenlopende corporate events

- Beurzen

- Klant- en relatiedagen

- Film- en televisieopnames

- Congressen/seminars 

- Symposia

- Tentoonstellingen

Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

Portfolio De Koepel

Portfolio

De Koepel