Break-out Events

 
Uw evenement geheel verzorgd volgens de RIVM regels
Introductie

Congressen, seminars en bedrijfsevenementen die normaliter draaien op het fysiek samenbrengen van groepen zullen de komende tijd niet meer hetzelfde zijn. De anderhalve meter economie is ook in de eventbranche de nieuwe norm.

 

Creatief meedenken met de opdrachtgever staat hoog in het vaandel bij FutureDome Events. Samen met AV-partner First Impression is er daarom gekeken naar toekomstmogelijkheden voor uw event in onze Koepelgevangenis. Met 3117 m2 aan ruimte en verschillende maatregelen tegen het Corona-virus garanderen wij de veiligheid van uw gasten!

 

De komende maanden biedt FutureDome Events grote en kleine organisaties een unieke kans om een 1,5 meter-event in de Koepelgevangenis te organiseren!

 

Benieuwd hoe uw evenement eruit zou kunnen zien? Neem geheel vrijblijvend contact op met FutureDome Events om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Klik hier

Klik hier voor onze

Ik wil een event aanvragen

Specificaties

Oppervlakte

Hoogte

Oppervlakte binnen arena

Diameter binnen arena

Hoogte

4 zalen in kelder (per stuk)

- Capaciteit maximaal 25 personen per ruimte (coronaproof)

3117

37,90

2206

53

30,40

75

m2

m

m2

m

m

m2

Kostenindicatie

Vanaf maar €125,- p.p. kunt u onze Koepelgevangenis volgens de RIVM regels exclusief afhuren voor uw evenement. Inclusief luxe lunch en onbeperkt koffie, thee, fris en verschillende smaakwaters.

Faciliteiten

  • Gebruik van kleurenindicaties om de bezoeker te instrueren.

 

  • Ten alle tijden 1.5 meter afstand, zelfs tijdens de lunch of het toiletbezoek!

 

  • Volledig verzorgde techniek en interieur dankzij partners  First Impression en Pennen Party World.

 

  • Dankzij het gebruik van hoofdtelefoons is de plenaire sessie voor alle gasten goed te volgen.

 

  • Gepersonaliseerde entree is mogelijk.

Partners

Cookaholics


Cookaholics is begonnen met enthousiasme en passie om mooie en fijne dingen te creëren die "toevallig" te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.
First Impression


Een eerste indruk maak je slechts één keer. First Impression is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk oplossingen op het gebied van audiovisuele techniek. First Impression weet als geen ander op professionele en creatieve wije de perfecte 'experience' op het terrein van de koepelgevangenis te creëren.
Interieur


Duizend mensen duizend wensen, dit geldt zeker op het gebied van interieur. Daarom werken wij samen met een geselecteerd aantal unieke interieur leveranciers. Zodoende koppelen wij aan de hand van de wensen de perfecte interieurleverancier aan elk evenement. Onze partners zijn van alle markten thuis, van een luxueuze en chique uitstraling tot aan een stoer steigerhouten look. Zo garanderen wij het voordeel van ervaren partijen gecombineerd met een enorme keuze aan materialen. Uw wens is onze opdracht.

Portfolio De Koepel

Portfolio

De Koepel