Zomerterras De Borrelbajes

ZWART_logo-FutureDomeEvents_transparante
06_logo-BorrelBajes_lage-resolutie-voor-

Dé zomer hot-spot van Breda en omstreken!

De zomer van 2020 loopt totaal anders dan verwacht. Vakanties buiten de landsgrenzen blijven uit en de behoefte aan ruime is nog nooit zo groot geweest. Tijd om de gesloten poorten van het koepelgevangenisterrein deze zomer te openen voor jong en oud! Futuredome introduceert het grootste gevangeniscafe ter wereld; De Borrelbajes!

Gedurende een periode van tien weken wordt het buitenterrein van de Koepelgevangenis omgetoverd tot een ware terras-oase! Met ruim 200 zitplaatsen, een chill-lounge en een geweldige muzikale programmering is er aanbod voor jong en oud! Niet onbelangrijk, de ambiance staat als een huis, nouja, eigenlijk als een Koepel!

image.png

Bereikbaarheid

Parkeren is mogelijk op loopafstand van de ingang van de Koepelgevangenis op het parkeerterrein 'Chassé Parking' of in parkeergarage ‘Het Turfschip’.

Meer informatie over parkeren in Breda?

Klik hier.

Live-entertainment

Als onderdeel van de Borrelbajes is er altijd een sfeervol live moment. Een liveoptreden met luisterliedjes en sfeervolle muziek, niet om te dansen, maar wel om weer te genieten met elkaar in de buitenlucht. 

 

Tijdens de Borrelbajes kan je verwachten onder andere Jeroen van der Boom, Rolf Sanchez, Belle Perez, Glennis Grace, Og3ne, Alain Clark, Jim Bakkum, Xander de Buisonje, diverse musical vocalisten en ook is er wat ons betreft ruimte voor humor.

Praktisch

Periode:

Vrijdag 26 juni t/m zondag 30 augustus

Ticketprijs:

€ 62,50 p.p.

(inclusief gereserveerde tafel, hoogstaand

live-entertainment en 4 drankconsumpties)

Beschikbaarheid: 

Wekelijks geopend van woensdag t/m zondag 

Tijdsslot 1: 11:30 - 14:30 uur

Tijdsslot 2: 15:00 - 18:00 uur

Tijdsslot 3: 18:30 - 21:30 uur

Capaciteit

Maximaal 300 gasten per tijdsslot

Bediening
Bediening

buitenterras
buitenterras

Biertap
Biertap

Bediening
Bediening

1/5