Archery Tag

Prijs:
Volwassenen: € 20,60  p.p. 

Kinderen (12-16 jaar): €12,85 p.p.

 

Speelduur:

60 minuten (inclusief speluitleg)

 

Groepsgrootte: 

Minimaal 8 tot maximaal 20 spelers

Haal de Robin Hood in uzelf naar boven bij het spel Archery Tag. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Actie en spanning gegarandeerd. Het spel speelt zich af op het unieke gevangenisterrein van de koepel. Deze unieke locatie in het hart van Breda geeft het spel een extra dimensie. 

Wil je Archery Tag in combinatie met een andere activiteit boeken? Kijk bij onze voordelige arrangementen of er wat voor jou tussenzit!

archery tag breda sportief evenement uitje gezellig vrijgezellenfeest koepelgevangenis breda luchtplaats

Let the game begin!
Verdeeld in 2 teams moet men in verschillende etappes de tegenstanders van het andere veld proberen te raken. Bij de andere vorm moet er op alle spots uit de 5-spot target geschoten worden. Het eindsignaal van de spelbegeleider is bepalend voor wie er elke etappe zal winnen. 

100% Safe
Voordat we van start gaan met de spelvorm zorgen we ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel zowel door kinderen als volwassenen veilig worden gespeeld. Vanaf de leeftijd van 8 jaar is het mogelijk om mee te doen aan Archery Tag. Om het gezicht te beschermen draagt men hoge kwaliteit beschermmaskers tijdens het spel. 
 

Locatie:

Voormalige luchtplaats van de Koepelgevangenis


Overige informatie:
Een sessie Archery Tag bestaat uit 4 games, 1 game duurt 12 minuten. Wij adviseren u om comfortabele, sportieve kleding te dragen tijdens het spel. Heeft u dorst gekregen van alle spanning en sensatie? Dan is het mogelijk om een drankje te nuttigen bij onze bar!

Contact

FutureDome Events

Nassausingel 26

4811 DG, Breda

076 76 32 700

info@futuredomeevents.nl

  • Facebook - grijze cirkel
  • YouTube - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel